Rossi en Marini op Misano met de Ferrari 488 GT3

Valentino Rossi en Luca Marini reden met de Ferrari 488 GT3 van het Zwitserse Team Kessel op Misano. Met deze auto doen ze mee aan de Gulf 12 Hours in Bahrein.

Nu het MotoGP-seizoen 2020 z’n laatste ronde heeft gehad, is er voor de coureurs tijd om eens aan andere zaken te denken dan motorracen. En wat doe je dan? Autoracen met de dikke Ferrari 488 GT3 van het Zwitserse Team Kessel.

Lees ook: Rossi: ‘2e helft van mijn carrière staat op het punt te beginnen’

Valentino Rossi heeft z’n oog laten vallen de Gulf 12 Hours, een feest waaraan hij in 2019 ook al meedeed. Het dat de Gulf 12 Hours gaat rijden, bestaat uit Rossi, Marini en Salucci. Tijdens een training op Misano, bereidde het team zich voor op de race die op 9 januari in Bahrein zal plaatsvinden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?