Rossi onduidelijk over blessure

Tijdens de crash op Motegi brak Valentino Rossi twee weken geleden zijn linker pink. Hierdoor miste Rossi de test met de nieuwe GP12 op het circuit van Jerez de la Frontera. Maar Phillip Island zou niet in gevaar zijn. In het zojuist verschenen persbericht van zijn Ducati-team valt toch iets anders te lezen…

Rossi: “De Ducati’s hebben het altijd goed gedaan op Phillip Island. Hopelijk is dat ook dit jaar zo en kunnen we de opwaartse lijn van Motegi vast houden. Wat mijn hand betreft, de zwelling is minder en we hebben nog een paar dagen voor we verder gaan op het circuit. Maar moeten wachten tot vrijdag om te zien hoe de breuk reageert.”

Foto: 2Snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?