maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Rossi onduidelijk over blessure

Tijdens de crash op Motegi brak Valentino Rossi twee weken geleden zijn linker pink. Hierdoor miste Rossi de test met de nieuwe GP12 op het circuit van Jerez de la Frontera. Maar Phillip Island zou niet in gevaar zijn. In het zojuist verschenen persbericht van zijn Ducati-team valt toch iets anders te lezen…

Rossi: “De Ducati’s hebben het altijd goed gedaan op Phillip Island. Hopelijk is dat ook dit jaar zo en kunnen we de opwaartse lijn van Motegi vast houden. Wat mijn hand betreft, de zwelling is minder en we hebben nog een paar dagen voor we verder gaan op het circuit. Maar moeten wachten tot vrijdag om te zien hoe de breuk reageert.”

Foto: 2Snap

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen