RTL past Dakar-programmering aan

Vandaag, zondag 1 januari, is er op een RTL 7 een aangepaste programmering van de RTL GP Dakar-uitzendingen door de halve finales van het Wereldkampioenschap Darts. Tijdens de sportavond begint de uitzending van de RTL GP om 18.55 uur. Daarna volgen om 20.00 uur de eerste beelden uit Zuid-Amerika. Tijdens die uitzending worden de deelnemers gevolgd tijdens de keuring.

Het programma gaat vervolgens door met de eerste halve finale van het Wereldkampioenschap Darts. Rond de klok van half elf is er RTL GP: Dakar 2012 met beelden van de eerste etappe. Na afloop volgt de tweede halve finale van het WK Darts. De avond wordt afgesloten met een herhaling van de eerste etappe van Le Dakar.

Foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.