13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

RTL past Dakar-programmering aan

Vandaag, zondag 1 januari, is er op een RTL 7 een aangepaste programmering van de RTL GP Dakar-uitzendingen door de halve finales van het Wereldkampioenschap Darts. Tijdens de sportavond begint de uitzending van de RTL GP om 18.55 uur. Daarna volgen om 20.00 uur de eerste beelden uit Zuid-Amerika. Tijdens die uitzending worden de deelnemers gevolgd tijdens de keuring.

Het programma gaat vervolgens door met de eerste halve finale van het Wereldkampioenschap Darts. Rond de klok van half elf is er RTL GP: Dakar 2012 met beelden van de eerste etappe. Na afloop volgt de tweede halve finale van het WK Darts. De avond wordt afgesloten met een herhaling van de eerste etappe van Le Dakar.

Foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelGelukkig nieuwjaar!
Volgend artikelBagster komt met Box’r

Gerelateerde artikelen