Bagster komt met Box’r

Met temperaturen die overdag soms zelfs boven de tien graden liggen, is er nog geen sprake van een winter. Zelfs niet van een wintertje. Maar dat kan in een paar dagen veranderen en dan is een goede voorbereiding een zeer goed begin. Die voorbereiding lukt heel aardig met onder andere de Bagster Box’r. Koude en natte handen behoren tot het verleden, weet het persbericht zeer enthousiast te melden. Bovendien zijn de geïntegreerde warmte-elementen gemakkelijk in drie verschillende standen in te stellen.

Bagster maakt het hierdoor dus mogelijk om in de winter door te rijden met een zomerhandschoen en dat is ideaal. Je handen, en je gevoel, moeten alleen geen last van claustrofobie hebben. Het zal hoe dan ook even wennen zijn. Het gemakkelijk te bevestigen Box’r-systeem is uitgerust met een antidiefstal-vergrendeling. Ook aan veiligheid is gedacht want er zitten reflecterende onderdelen op gemonteerd. De complete Box’r-kit kost 128 euro en is nu te verkrijgen bij de Bagster-dealers.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.