Searle daagt Herlings uit

Aanstaande zondag start het KNMV Open Nederlands Kampioenschap Motocross op het mooie circuit van Oss. Jeffrey Herlings is natuurlijk de grote favoriet en hij wil zijn titel maar wat graag prolongeren. In het Wereldkampioenschap MX2 is komend jaar Tommy Searle de grootste uitdager van de 17-jarige Herlings. De Brit zoekt de confrontatie nu al op, dit weekend start de Kawasaki-rijder namelijk ook in Oss. Dat wordt dus meteen spektakel!

De trainingen beginnen zondag 4 maart om 9.00 uur. Vanaf 12:30 en 15:30 uur rijden de 85cc (20 minuten + 2 ronden), 125cc (25 min + 2r), MX2 (30 min + 2r) en MX1 (30 min + 2r) hun eerste twee manches van 2012. Surf voor alle informatie naar www.motorcluboss.nl.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?