Spectaculair foto-album: Marc Marquez is jarig

Marc Marquez, de MotoGP-wereldkampioen van 2013 is vandaag 21 geworden. In Nederland een leeftijd waarin je in een doolhof van beperkende regels en beperkte rijbewijzen op een motor kunt rijden: het contrast is groot.

Marquez domineerde vorig seizoen de MotoGP. En dat lijkt hij ook dit jaar weer te gaan doen, toch? Jarno van Osch, sportredacteur van MOTOR Magazine: ‘Natuurlijk is hij favoriet voor de titel. Maar het is maar de vraag hoe hij met de druk om gaat. Het is voor hem een geheel nieuwe ervaring dat ie een titel moet verdedigen. Nu krijgt hij ook te maken met de druk van de coureurs die op hem jagen. Vorig jaar was dat anders, en kreeg hij als nieuwkomer alle ruimte en vrijheid. Daarbij is Lorenzo natuurlijk een fantastisch concurrent die zowel rijtechnisch als mentaal ijzersterk is. Kortom: die titel gaat Marquez niet cadeau krijgen.’

Maar, waar het ons allemaal om te doen is: we fleuren zijn verjaardag op met een spectaculair foto-album. Inderdaad, met het nodige ellebogenwerk. 

Foto-copyright: 2SNAP (MOTO73, MOTOR MAGAZINE)

 

[justified_image_grid ids=19461,19462,19463,19464,19465,19466,19467,19468,19469,19470,19471,19472]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.