zondag 19 mei 2024

Sportfoto: Max Verstappen en Jeffrey Herlings

Met Max Verstappen en Jeffrey Herlings hebben we twee absolute wereldtoppers ‘in huis’. De gelijkenissen tussen de twee kanonnen zijn groot. Beiden volgenden hun vader in dezelfde sport veel succesvoller op, beiden waren van jongs af aan bloedsnel en beiden hebben de potentie om nog veel groter te worden dan ze nu al zijn. Maar er is één groot verschil en dat is de ondergrond waarop ze rijden. Normaal gesproken zouden we de twee dus nooit in één actiefoto zien, maar normaal gesproken geldt gelukkig niet voor Red Bull. En dus zien we ze hier samen rijden op het strand van de Noordzee. Max en Jeffrey, waar een heel klein land verschrikkelijk groot in kan zijn.

Waar een heel klein land verschrikkelijk groot in kan zijn.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen