Subsidie motorbond deels gekort

Slechts nieuws. Bij de verdeling van de NOC*NSF-gelden heeft de KNMV geen subsidie meer gekregen voor wegrace en enduro. Voor de motorcross mag de KNMV van 2013 tot 2016 wel rekenen op een bijdrage. In deze tak van motorsport zijn de laatste jaren de meest aansprekende internationale resultaten behaald. Hoofdverantwoordelijke daarvoor is natuurlijk Jeffrey Herlings.

Directeur Patrice Assendelft reageerde namens de KNMV met gemengde gevoelens op deze beslissing: “We betreuren het dat er voor een deel van onze talentontwikkeling en topsportbeleid geen subsidie meer wordt toegekend en we moeten ons nu beraden hoe we dit de komende jaren gaan opvangen.”

Binnenkort zal duidelijk worden hoe de KNMV het gemis aan NOC*NSF-gelden gaat opvangen. Vrolijk nieuws hoe je in ieder geval niet te verwachten daarover.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.