maandag 27 mei 2024

Subsidie motorbond deels gekort

Slechts nieuws. Bij de verdeling van de NOC*NSF-gelden heeft de KNMV geen subsidie meer gekregen voor wegrace en enduro. Voor de motorcross mag de KNMV van 2013 tot 2016 wel rekenen op een bijdrage. In deze tak van motorsport zijn de laatste jaren de meest aansprekende internationale resultaten behaald. Hoofdverantwoordelijke daarvoor is natuurlijk Jeffrey Herlings.

Directeur Patrice Assendelft reageerde namens de KNMV met gemengde gevoelens op deze beslissing: “We betreuren het dat er voor een deel van onze talentontwikkeling en topsportbeleid geen subsidie meer wordt toegekend en we moeten ons nu beraden hoe we dit de komende jaren gaan opvangen.”

Binnenkort zal duidelijk worden hoe de KNMV het gemis aan NOC*NSF-gelden gaat opvangen. Vrolijk nieuws hoe je in ieder geval niet te verwachten daarover.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen