dinsdag 18 juni 2024

Classic TT Hooghalen gaat niet door

Het leek zo mooi… Een Classic TT in Hooghalen. Wij waren ons er al op aan het verheugen maar helaas… De organisatie meldt dat het evenement, dat zou plaatsvinden op 25 mei 2013, niet doorgaat. De reden laat zich raden. Inderdaad, weer die crisis. Gelukkig is het nog geen afstel, slechts uitstel. De plannen gaan namelijk ‘de koelkast in’ en wij hopen dat ze er snel weer uitgehaald worden.

“Het leek een geweldige combinatie en het enthousiasme in ons TT-dorp, Hooghalen, was groot. We hadden niet verwacht dat we zoveel moeite zouden hebben met de huidige economische situatie. We willen alle vrijwilligers hartelijk danken voor hun geweldige inzet en bijdrage, in welke voor vorm dan ook. We hopen in de toekomst nogmaals een beroep te mogen doen op ieders enthousiasme”, aldus de organisatie op Facebook.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen