Classic TT Hooghalen gaat niet door

Het leek zo mooi… Een Classic TT in Hooghalen. Wij waren ons er al op aan het verheugen maar helaas… De organisatie meldt dat het evenement, dat zou plaatsvinden op 25 mei 2013, niet doorgaat. De reden laat zich raden. Inderdaad, weer die crisis. Gelukkig is het nog geen afstel, slechts uitstel. De plannen gaan namelijk ‘de koelkast in’ en wij hopen dat ze er snel weer uitgehaald worden.

“Het leek een geweldige combinatie en het enthousiasme in ons TT-dorp, Hooghalen, was groot. We hadden niet verwacht dat we zoveel moeite zouden hebben met de huidige economische situatie. We willen alle vrijwilligers hartelijk danken voor hun geweldige inzet en bijdrage, in welke voor vorm dan ook. We hopen in de toekomst nogmaals een beroep te mogen doen op ieders enthousiasme”, aldus de organisatie op Facebook.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.