13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

Succesvolle winterstage wegraceselectie

Iedere dag 25 graden, vrijwel geen wolkje aan de lucht en een circuit dat de KNMV wegraceselectie privé tot haar beschikking heeft. De eerste trainingsstage van de wegracetalenten onder leiding van KNMV bondscoach wegrace Barry Veneman verloopt in Spanje onder ideale omstandigheden.

Barry Veneman: “Ook voor deze regio zijn de omstandigheden erg goed. Buiten een griepvirus om, waar een paar jongens een paar dagen ziek van waren, verloopt de trainingsstage hartstikke goed. We maken veel kilometers, hebben het circuit voor ons zelf en kunnen veel oefeningen doen. De jongens maken veel progressie en kunnen zich volledig toeleggen op het rijden.”

Momenteel trainen de wegracers op het circuit van Castelloli. Volgens de bondscoach een ‘hele uitdagende en moeilijke baan’. Ideaal dus om de talenten bij te brengen hoe ze snel een baan kunnen leren kennen.In de nieuwe MOTO73, die nu in de winkel ligt, staat een groot interview met Veneman. Mis ‘t niet!

Lees meer op knmv.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen