Succesvolle winterstage wegraceselectie

Iedere dag 25 graden, vrijwel geen wolkje aan de lucht en een circuit dat de KNMV wegraceselectie privé tot haar beschikking heeft. De eerste trainingsstage van de wegracetalenten onder leiding van KNMV bondscoach wegrace Barry Veneman verloopt in Spanje onder ideale omstandigheden.

Barry Veneman: “Ook voor deze regio zijn de omstandigheden erg goed. Buiten een griepvirus om, waar een paar jongens een paar dagen ziek van waren, verloopt de trainingsstage hartstikke goed. We maken veel kilometers, hebben het circuit voor ons zelf en kunnen veel oefeningen doen. De jongens maken veel progressie en kunnen zich volledig toeleggen op het rijden.”

Momenteel trainen de wegracers op het circuit van Castelloli. Volgens de bondscoach een ‘hele uitdagende en moeilijke baan’. Ideaal dus om de talenten bij te brengen hoe ze snel een baan kunnen leren kennen.In de nieuwe MOTO73, die nu in de winkel ligt, staat een groot interview met Veneman. Mis ‘t niet!

Lees meer op knmv.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.