13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuw importeurschap Hoco Parts

Hoco Parts heeft het importeurschap verworven voor de producten van Domino en Tommaselli. En dus is ook de X-Treme II vanaf nu via Hoco te verkrijgen. De basis van dit nieuwe offroad handvat is een rubbermix van thermoplastisch materiaal. Deze mix maakt de X-Treme II zacht, wat zorgt voor een comfortabele grip.

Het centrale gedeelte van het handvat heeft een nieuw ‘barrel’ profiel, wat dan weer zorgt voor betere grip onder alle omstandigheden. Het brede gripvlak is tevens voorzien van drie inkepingen voor het eventuele gebruik van borgdraad. Op de flens is een nieuw, zachter materiaal gebruikt. Deze zogehete pad geeft nog meer grip en bovenal meer comfort

De setprijs is slechts 19,95 euro. De X-Treme II is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kijk voor dealer-informatie op www.hocoparts.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen