Nieuw importeurschap Hoco Parts

Hoco Parts heeft het importeurschap verworven voor de producten van Domino en Tommaselli. En dus is ook de X-Treme II vanaf nu via Hoco te verkrijgen. De basis van dit nieuwe offroad handvat is een rubbermix van thermoplastisch materiaal. Deze mix maakt de X-Treme II zacht, wat zorgt voor een comfortabele grip.

Het centrale gedeelte van het handvat heeft een nieuw ‘barrel’ profiel, wat dan weer zorgt voor betere grip onder alle omstandigheden. Het brede gripvlak is tevens voorzien van drie inkepingen voor het eventuele gebruik van borgdraad. Op de flens is een nieuw, zachter materiaal gebruikt. Deze zogehete pad geeft nog meer grip en bovenal meer comfort

De setprijs is slechts 19,95 euro. De X-Treme II is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kijk voor dealer-informatie op www.hocoparts.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.