vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Valentino Rossi racet komend weekend op Spa-Francorchamps!

Wie de Italiaanse recordwereldkampioen aan het werk wil zien op ’s werelds mooiste omloop, kan vanaf vandaag afzakken naar Spa. Daar probeert Valentino Rossi momenteel immers de snelste rondetijd neer te zetten. Niet op twee, maar op vier wielen, weliswaar: Rossi rijdt er immers mee met het Audi Sport Team WRT, tijdens de TotalEnergies 24 Hours of Spa.

TT Assen 2017: Valentino Rossi’s laatste MotoGP-zege

Waar en wanneer kijken?

Als je live wil kijken, dan kan dat door kaartjes te bestellen voor onderstaande uren/dagen via Ticketmaster, of lekker lui in de zetel via deze officiële livestream van TotalEnergies. De wedstrijd wordt ook live uitgezonden op Youtube.

Donderdag 28 juli

Vrije training 1, 10:50

Pre-kwalificatie, 16:15

Kwalificatie, 20:40

Vrijdag 29 juli

Superpole, 19.00 uur

Zaterdag 30 juli

Race, 16.45 uur

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen