Van Leuven geniet nu al

Wat het resultaat ook mag worden, de met een wildcard in de Supersport uitkomende Kevin van Leuven mag rekenen op felicitaties, want op de eerste trainingsdag – vrijdag 26 april – viert hij zijn 23e verjaardag. Hij ziet zijn deelname als “een mooie kans”. Van Leuven treedt aan met de Yamaha waarmee hij ook in het ONK op puntenjacht gaat. Van Leuven: “Ik wil proberen met deze fiets enkele vaste rijders het leven zuur te maken. Ik hoop op een klassering tussen de 15 en 20. Ik probeer er het maximale uit te halen en hoop veel van die jongens te kunnen opsteken. Hoe mooi het ook is met een wildcard te mogen rijden, het hoofddoel dit jaar is de Nederlandse titel.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?