Van der Mark blijft rustig

Gevraagd aan Michael van der Mark: Drie in Australië, twee in Spanje, dus één in Assen? “Wat moet ik daar nou op zeggen? Ik kan niet meer dan mijn best doen. Het zou natuurlijk wel een heel mooi rijtje zijn, drie, twee, één. Ik trek m’n eigen plan. Ik was wel heel verbaasd dat ik derde werd in Australië, want ik was daar nog nooit geweest. Het was eigenlijk een droom. Voor wat betreft Assen, vergeet niet dat dit m’n eerste jaar in de Supersport is. Ik kan niet verwachten elke keer op het podium te komen. Ik weet na twee wedstrijden al wel dat ik in de top-vijf thuis hoor. Je kunt je geen foutje veroorloven, want het zit allemaal dicht bij elkaar. Iedereen binnen het team helpt me geweldig.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?