vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Verhoeven op Sherco in Dakar

Frans Verhoeven rijdt Le Dakar in 2012, 2013 en 2014 voor het Franse rallyteam Croco Aventures op een Sherco. De Brabander krijgt de beschikking over een fabrieksmotor en zal starten als kopman. Hij maakte vrijdag zijn driejarig contract bekend.

Verhoeven volbracht al een aantal keer de Dakar Rally en heeft drie etappezeges achter zijn naam. In de rally door Zuid-Amerika van dit jaar won de Tilburger de slotrit. Hij reed eerder op BMW en KTM. De Dakar Rally voert volgend jaar januari door Argentinië, Chili en Peru.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen