Verhoeven op Sherco in Dakar

Frans Verhoeven rijdt Le Dakar in 2012, 2013 en 2014 voor het Franse rallyteam Croco Aventures op een Sherco. De Brabander krijgt de beschikking over een fabrieksmotor en zal starten als kopman. Hij maakte vrijdag zijn driejarig contract bekend.

Verhoeven volbracht al een aantal keer de Dakar Rally en heeft drie etappezeges achter zijn naam. In de rally door Zuid-Amerika van dit jaar won de Tilburger de slotrit. Hij reed eerder op BMW en KTM. De Dakar Rally voert volgend jaar januari door Argentinië, Chili en Peru.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.