Vlammen op Assen… (maar dan anders)

Je motor op volle snelheid in de fik. Samen met onder andere ineens geen remmen meer, de nachtmerrie van elke coureur. Nick Vlaar maakte het helaas tijdens de eerste IDC-racedag mee op het TT Circuit, nadat door een gat in het blok de olie naar buiten gutste. Tot overmaat van ramp had Nick het eerst niet eens door, zoals op deze indrukwekkende foto van Kees Siroo angstaanjagend duidelijk wordt. Gelukkig merkte hij kort hierna wel dat er iets niet helemaal in orde was en stuurde vervolgens meteen richting baancommissarissen. Of beter gezegd: richting de brandblussers van de baancommissarissen. Als bij ...
Je motor op volle snelheid in de fik. Samen met onder andere ineens geen remmen meer, de nachtmerrie van elke coureur. Nick Vlaar maakte het helaas tijdens de eerste IDC-racedag mee op het TT Circuit, nadat door een gat in het blok de olie naar buiten gutste. Tot overmaat van ramp had Nick het eerst niet eens door, zoals op deze indrukwekkende foto van Kees Siroo angstaanjagend duidelijk wordt. Gelukkig merkte hij kort hierna wel dat er iets niet helemaal in orde was en stuurde vervolgens meteen richting baancommissarissen. Of beter gezegd: richting de brandblussers van de baancommissarissen. Als bij een wonder bleek alle olie onderweg verbrand te zijn, waardoor er letterlijk geen druppel op de baan lag. Je moet het zien om te geloven…

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?