woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha naar 2021 EICMA

Yamaha Motor Europe neemt deel aan de 2021-editie van de EICMA-show, die van 23 tot 28 november wordt gehouden.

Yamaha Motor Europe neemt dit besluit door de positieve voortgang van de internationale en nationale vaccinatieprogramma’s en de gestage versoepeling van de beperkende maatregelen tegen COVID-19 in Europa en Italië in het bijzonder. De verwachting is dat tegen eind november het bezoeken van grote tentoonstellingen weer mogelijk zal zijn. Preventieve veiligheidsmaatregelen om COVID-19 in te dammen zullen nog steeds worden uitgevoerd, in samenwerking met de EICMA-organisatie, om een aangenaam en veilig bezoek aan de show te garanderen. In dat opzicht zal de omvang van de Yamaha-stand in vergelijking met 2019 worden vergroot om bezoekers meer persoonlijke ruimte te bieden.

Nieuw: 2022 Harley-Davidson 1250 Sportster S

Eric de Seynes, President en CEO van Yamaha Motor Europe: ‘De beslissing om aan de EICMA deel te nemen, was om voor de hand liggende redenen niet gemakkelijk. Maar na de trend van de ontwikkeling van COVID-19 te hebben geobserveerd en door de EICMA-organisatie te zijn gerustgesteld dat we alle bezoekers een veilige omgeving kunnen bieden, terwijl ze het evenement ten volle kunnen beleven, geloven we dat het de juiste beslissing is om de terugkeer van een dergelijk evenement te ondersteunen. Met misschien wel het grootste internationale bereik is de EICMA van grote betekenis voor onze industrie. Het is een uniek moment en een unieke plaats waar de motorgemeenschap kan samenkomen om de reactie van media en klanten op nieuwe producten te voelen, de band met hen levend te houden en inspiratie te bieden voor toekomstige trends. Hoewel we nog moeten terugkeren naar wat de meesten van ons als normaal beschouwen, biedt het evenement van dit jaar de eerste gelegenheid voor liefhebbers om samen te komen en weer fysiek verbonden te zijn, in plaats van virtueel.’

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen