Yamaha naar 2021 EICMA

Yamaha Motor Europe neemt deel aan de 2021-editie van de EICMA-show, die van 23 tot 28 november wordt gehouden.

Yamaha Motor Europe neemt dit besluit door de positieve voortgang van de internationale en nationale vaccinatieprogramma’s en de gestage versoepeling van de beperkende maatregelen tegen COVID-19 in Europa en Italië in het bijzonder. De verwachting is dat tegen eind november het bezoeken van grote tentoonstellingen weer mogelijk zal zijn. Preventieve veiligheidsmaatregelen om COVID-19 in te dammen zullen nog steeds worden uitgevoerd, in samenwerking met de EICMA-organisatie, om een aangenaam en veilig bezoek aan de show te garanderen. In dat opzicht zal de omvang van de Yamaha-stand in vergelijking met 2019 worden vergroot om bezoekers meer persoonlijke ruimte te bieden.

Nieuw: 2022 Harley-Davidson 1250 Sportster S

Eric de Seynes, President en CEO van Yamaha Motor Europe: ‘De beslissing om aan de EICMA deel te nemen, was om voor de hand liggende redenen niet gemakkelijk. Maar na de trend van de ontwikkeling van COVID-19 te hebben geobserveerd en door de EICMA-organisatie te zijn gerustgesteld dat we alle bezoekers een veilige omgeving kunnen bieden, terwijl ze het evenement ten volle kunnen beleven, geloven we dat het de juiste beslissing is om de terugkeer van een dergelijk evenement te ondersteunen. Met misschien wel het grootste internationale bereik is de EICMA van grote betekenis voor onze industrie. Het is een uniek moment en een unieke plaats waar de motorgemeenschap kan samenkomen om de reactie van media en klanten op nieuwe producten te voelen, de band met hen levend te houden en inspiratie te bieden voor toekomstige trends. Hoewel we nog moeten terugkeren naar wat de meesten van ons als normaal beschouwen, biedt het evenement van dit jaar de eerste gelegenheid voor liefhebbers om samen te komen en weer fysiek verbonden te zijn, in plaats van virtueel.’

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?