Voorbereidingen in volle gang

Tijdens het weekend van 7 en 8 september zal de laatste MX Grand Prix van het jaar worden verreden. De voorbereidingen op circuit De Herselse Bossen zijn in volle gang, de Grand Prix van Lierop krijgt dit jaar namelijk een andere finishplek.
 
Tot voorheen was de finish direct na het passeren van de pit-boxen. De pit-boxen worden dit jaar een stukje opgeschoven om ruimte te maken voor een springschans, die net na het uitkomen van de hairpin komt te liggen. Om de pit-boxen te bereiken zal er onder de nieuwe finishbult een tunnel komen met een doorsnee van drie meter. Net als voorgaande jaren staat er een groot videoscherm waarop alle wedstrijden zijn te volgen. Publiek wat in de buurt van start en finish staat kan op die manier ook zien wat er allemaal in het bos gebeurt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.