Hier zit een luchtje aan

Er zijn verschillende manieren om een flitsapparaat te verbergen, maar aan de manier waarop onze Zuiderburen het doen zit een luchtje. De Brusselse politie camoufleert namelijk de flitsapparaten met vuilniszakken, zo weten onze collega's van demotorsite.be te melden. 
 
De vuilniszakken werden eerst gebruikt ter bescherming van de flitsapparaten tegen regen en andere weersinvloeden. Maar de zakken bleken nog meer voordelen te hebben, zo waren de apparaten ook minder goed zichtbaar. Het aantal geflitste voertuigen steeg aanzienlijk en sindsdien is de 'flitszak' een vaste waarde in het Brusselse politie korps. 
 
Bron: demotorsite.be

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.