Willemsen wint Dakar Pre-proloog

Daniël Willemsen heeft zondag op het Eurocircuit in Valkenswaard de RTL GP: Dakar Pre-proloog bij de motoren op zijn naam geschreven. Dit meldt RTLGP zojuist. In de finale met zes motoren was de negenvoudig wereldkampioen zijspancross de snelste. Hans-Jos Liefhebber, die vorig jaar won, kwam als tweede over de finish.

Het was nog spannend, want Willemsen kreeg tien strafseconden omdat hij niet op zijn Dakar-motor reed maar op zijn crossmotor. Hierdoor werd zijn eindtijd gecorrigeerd naar 2.15’356. Liefhebber, de enige rijder in de finale die wel op zijn Dakar-motor reed, rondde het circuit in 2.16’475′”. Geert Mulder legde beslag op de derde plaats voor Marco van Geel, Ebert Dollevoet en Jan van Woerkum.

Foto: Daniel Willemsen
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.