Eerbetoon Simoncelli gratis te volgen

Om 10.10 uur begint op het circuit van Valencia een ereronde voor Marco Simoncelli. Daarna zullen alle coureurs twee minuten ‘herrie maken’, ondersteund door het beroemde vuurwerk van Valencia. De twee minuten herrie zijn op speciaal verzoek van de vader en moeder van de verongelukte Italiaan. Ze vonden een minuut stilte namelijk niet zo goed passen bij hun zoon. Tijdens de ereronde rijdt Kevin Schwantz met de motor van Simoncelli. De speciale uitzending begint rond 10.00 uur en is te zien op www.motogp.com.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?