donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Eerbetoon Simoncelli gratis te volgen

Om 10.10 uur begint op het circuit van Valencia een ereronde voor Marco Simoncelli. Daarna zullen alle coureurs twee minuten ‘herrie maken’, ondersteund door het beroemde vuurwerk van Valencia. De twee minuten herrie zijn op speciaal verzoek van de vader en moeder van de verongelukte Italiaan. Ze vonden een minuut stilte namelijk niet zo goed passen bij hun zoon. Tijdens de ereronde rijdt Kevin Schwantz met de motor van Simoncelli. De speciale uitzending begint rond 10.00 uur en is te zien op www.motogp.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen