Win Bering Cronos handschoenen! UPDATE

Eline Kreuse, gefeliciteerd! Je hebt de winnaar van de MotoGP goed geraden. Marc Marquez won inderdaad de race op Circuit of the Americas. We mogen je daarom verblijden met een paar handschoenen Bering Cronos twv € 189,-. Veel plezier ermee!

Ook tijdens de tweede Grand Prix van 2013 kunnen we een mooie prijs verloten onder de ‘gokverslaafden’ van MOTOR Magazine. Raad jij de winnaar van de MotoGP-race in Austin, dan maak je automatisch kans op de Bering Cronos, een sportieve leren handschoen (en vooral waterdicht!) ter waarde van €189,-. De moeite waard om dus even een gokje te wagen. Meedoen is simpel: Deel het bericht op Facebook en laat in een reactie achter wie volgens jou de MotoGP gaat winnen. De ‘inschrijving’ sluit zondagavond om 20.00 uur, aangezien de race een uur later (door tijdsverschil) start. Maandagochtend wordt dan de winnaar bekend gemaakt. Succes!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.