Win Dutch TT VIP-kaarten

De Dutch TT in Assen (27 tot en met 29 juni) van dichtbij beleven? Doe mee aan de win-actie van MOTO73 in samenwerking met het TT Circuit Assen en Tissot en win 2 VIP-kaarten voor de TT.  Daarnaast geven wij ook nog Stekkenwal-kaarten weg. Reden genoeg om een gokje te wagen!

Wat is er te winnen?
– Parkeerkaart met VIP-route
– Shuttle-service
– Ontvangst in sfeervolle ruimte
– Gemeubileerd zonneterras aan de circuitzijde
– Toegang speciale tribune op de paddock
– Paddocktour
– Pitwalk
– TV-schermen met live racebeelden
– Uitgebreid ontbijt
– Open bar
– Exclusieve lunch met goede wijnen
– Luxe middag snacks en hapjes
– Live racebeelden
– Uitgebreid ontbijt

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.