Nieuwe MOTO73 is uit!

NAKED BIKES
Lekker puur motorrijden, dat is waar deze vijf nakeds voor staan. We testen de BMW F800R, Kawasaki Z800, Suzuki GSR750, Yamaha FZ8 en MV Agusta Brutale 800.
 
HONDA F6B
Honda verrastte met een waanzinnige creatie op basis van de legendarische GoldWing. De toermotor werd een eyecatcher, van formaat. Letterlijk.
 
MICHELIN ANAKEE III
Voor de nieuwe generatie grote allroads ontwikkelde Michelin de Anakee III.
 
NORTH WEST 200
Man is bekend om z’n waanzinnige races, maar in Noord-Ierland wordt de North West 200 gereden. In de regen dit keer.
 
WK SUPERBIKE
Onze verslaggever én z’n vader maakten een portret van vader en zoon Haslam.
 
ZELF OFFROADRIJDEN
Veel mensen rijden offroadritten. Maar wie een eigen motor te duur vindt of geen plek heeft, kan er gewoon eentje huren.
 
MARATHONMOTOR
Dit keer een Yamaha TDM900 die van Engeland naar Nederland verhuisde.
 
ZWITSERLAND
We rijden door het mooie Zwitserland en proeven veel lokale hapjes en drankjes.
 

foto: 2snap.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.