Win een gesigneerde Sofuoglu-pet

In de nieuwe MOTOR Magazine (nu in de winkel!) staat een uitgebreid interview met Kenan Sofuoglu over zijn bijzondere band met Nederland. En dan hebben we het niet alleen over zijn succesvolle Ten Kate-periode! Dat was namelijk pas het begin.
Nog mooier, we mogen in samenwerking met Kawasaki vijf petten weggeven die door Sofuoglu persoonlijk zijn gesigneerd. Alle vijf! Normaal moet je voor zo´n superprijs van alles doen, maar wij houden het lekker simpel. Het mail & win-formulier invullen volstaat. Je kunt meedoen tot en met 22 juli.

Succes!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?