woensdag 24 april 2024

Uitslag TT-quiz MOTOR Magazine

Het was waarschijnlijk geen gemakkelijke quiz, maar dat is uiteraard ook de bedoeling. De echte GP-kenners blijven zo over en dat bleken er 46 te zijn. Acht mannen en een vrouw zijn uiteindelijk beloond met een prijs, waarbij Gerrit Fijn de eerste prijs in de wacht sleepte. Hij kan binnenkort gaan genieten van de Triumph Heritage denim jeans. Ook de andere prijswinnaars, van harte gefeliciteerd! Onderaan dit bericht vind je trouwens de juiste antwoorden, zodat je kunt checken hoe jouw TT-score eruit ziet.

EERSTE PRIJS – Triumph Heritage-denim jeans    Gerrit Fijn uit Wezep
TWEEDE PRIJS – Richa Savage-handschoenen    Kelly Leenders uit Delft
DERDE PRIJS – Alpinestars Roving-rugzak    Jarno Bouius uit Jistrum
VIERDE T/M ZESDE PRIJS – Abus Granit Power XS67    Gerjan van Zwetselaar uit Harskamp, Kees Groenenberg uit Woudrichem en G. Achterveld uit Nieuwveen
ZEVENDE T/M NEGENDE PRIJS – DVD ‘MotoGP review    Johan Lemmens uit Someren, Piet van Laar uit Achterveld en Wilco van Egteren uit Zalk.

GOEDE ANTWOORDEN
1 B   7 C   13 B   19 A
2 A   8 C   14 A   20 C
3 A   9 B   15 B   21 B
4 C   10 C   16 C   22 A
5 B   11 A   17 C   23 A
6 A   12 B   18 C   24 B

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen