Uitslag TT-quiz MOTOR Magazine

Het was waarschijnlijk geen gemakkelijke quiz, maar dat is uiteraard ook de bedoeling. De echte GP-kenners blijven zo over en dat bleken er 46 te zijn. Acht mannen en een vrouw zijn uiteindelijk beloond met een prijs, waarbij Gerrit Fijn de eerste prijs in de wacht sleepte. Hij kan binnenkort gaan genieten van de Triumph Heritage denim jeans. Ook de andere prijswinnaars, van harte gefeliciteerd! Onderaan dit bericht vind je trouwens de juiste antwoorden, zodat je kunt checken hoe jouw TT-score eruit ziet.

EERSTE PRIJS – Triumph Heritage-denim jeans    Gerrit Fijn uit Wezep
TWEEDE PRIJS – Richa Savage-handschoenen    Kelly Leenders uit Delft
DERDE PRIJS – Alpinestars Roving-rugzak    Jarno Bouius uit Jistrum
VIERDE T/M ZESDE PRIJS – Abus Granit Power XS67    Gerjan van Zwetselaar uit Harskamp, Kees Groenenberg uit Woudrichem en G. Achterveld uit Nieuwveen
ZEVENDE T/M NEGENDE PRIJS – DVD ‘MotoGP review    Johan Lemmens uit Someren, Piet van Laar uit Achterveld en Wilco van Egteren uit Zalk.

GOEDE ANTWOORDEN
1 B   7 C   13 B   19 A
2 A   8 C   14 A   20 C
3 A   9 B   15 B   21 B
4 C   10 C   16 C   22 A
5 B   11 A   17 C   23 A
6 A   12 B   18 C   24 B

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.