woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

WK IJsspeedway: Bestemming Heerenveen

Met de blik vooruit gaan vier onverschrokken coureurs op weg naar de eerste bocht. Het ijsspeedwayseizoen is voortvarend van start gegaan. Inmiddels zijn de vijftien uitverkorenen bekend die in vier races een gooi mogen doen naar de wereldtitel van 2022. Een prachtige ontknoping in Heerenveen ligt in het verschiet. Hopelijk mag tijdens het eerste weekend van april het ijs van Thialf weer aan gruzelementen worden gereden. De kwalificatiewedstrijd in het Zweedse Örnsköldsvik werd h...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen