Yamaha R-World en een VR ‘Race’ experience in Utrecht

Op MOTORbeurs Utrecht krijg je dit jaar de kans om je helemaal onder te dompelen in de wereld van Yamaha Racing dankzij de R-World. In een Virtual Reality-racesimulator kunnen bezoekers bijvoorbeeld hun racing skills tonen. De drie hoogste scores worden beloond met mooi Yamaha R-prijzen!

Ook is iedereen welkom om zich ‘op het circuit’ op de motor van Michael van der Mark te laten fotograferen door een professionele fotograaf. Daarnaast is de Yamaha M1 van Valentino Rossi er te bewonderen.

Donderdagavond 20 februari om 19.00 uur, vanavond al dus, is verder de kick-off van de 2020 Yamaha R3 bLU cRU Cup en R3 bLU cRU Challenge en Yamaha R125 Cup door Joey Litjens en Bob Withag. Verder is er een presentatie van het Yamaha SWPN-team.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?