13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Dubbeltest: Kawasaki H2SX SE+ & KTM 1290 Super Duke GT 2020

Tussen zin en waanzin Sportieve toerders met maniakale genen, dit tweetal. Beide met een vakwerkframe, beide met een enkelzijdige achterbrug. Daar houdt de vergelijking op, maar welke heeft balans tussen zin en waanzin het best voor elkaar? KTM 1290 Super Duke GT ‘The Beast’ van KTM heeft geleerd zich te gedragen. Is hij onder zijn nieuwe alias als 1290 Super Duke GT plots een braverik of is dit waarlijk een beest, maar dan wel een met manieren?...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen