vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Multitest Ducati Scrambler 1100 Tribute Pro vs. Kawasaki Z650RS vs. Triumph Bonneville T120 Black

Individualiteit is het modewoord dat een leven buiten de maatschappij legitimeert. Als echte karakterkoppen nemen wij daarom het zelfbeschikkingsrecht eens letterlijk en rijden op onze eigen manier naar de oceaan met de drie karaktervolle retro-motorfietsen: de Ducati Scrambler 1100 Tribute Pro, Kawasaki Z650RS en de Triumph Bonneville T120 Black. Tekst en fotografie: MotorradNews Momenteel klagen veel mensen over vermeende inbreuken op hun privacy en vrijheden....

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen