vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Duotest MV Agusta Superveloce 800 vs. Triumph Speed Triple 1200 RR

Het hoeft er niet goed uit te zien, als het maar functioneert. Dat soort benaderingen lijken zowel in Hinckley als in Varese streng verboden te zijn! Voor de MV Agusta Superveloce 800 en de Triumph Speed Triple 1200 RR ga je uit bewondering letterlijk op de knieën. Maar wat kunnen ze nog meer, behalve mooi zijn? Tekst en fotografie: MotorradNews Ze voldoen in zekere zin aan de kenmerken van een caféracer, maar in de ogen van een purist kunnen ze eigenlijk niet...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen