10.000 volgers op Instagram voor Motor.NL

300 kilometer per uur, 250 pk, onder de 1.32 op Assen, er zijn van die magische grenzen in de motorwereld. 10.000 volgers op Instagram is ook zo’n fantastisch voorbeeld en het is dan ook met trots dat we kunnen melden dat Motor.NL die magische grens op Instragram bereikt heeft. Veel tijd en nog veel meer liefde stoppen wij in het onderhouden van onze Insta-account en dat wordt door jullie dus klaarblijkelijk gewaardeerd. Bedankt, bedankt! Met ruim 53.000 volgers op Facebook, bijna 30.000 YouTube-abonnees en nu dus 10.000 volgers op Instagram is Motor.NL in Nederland op social media veruit de grootste op het gebied van motormedia. Volg jij ons nog niet? Doe dat dan hier! Je krijgt er geen spijt van en ja, dat is een belofte.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?