donderdag 25 april 2024

10.000 volgers op Instagram voor Motor.NL

300 kilometer per uur, 250 pk, onder de 1.32 op Assen, er zijn van die magische grenzen in de motorwereld. 10.000 volgers op Instagram is ook zo’n fantastisch voorbeeld en het is dan ook met trots dat we kunnen melden dat Motor.NL die magische grens op Instragram bereikt heeft. Veel tijd en nog veel meer liefde stoppen wij in het onderhouden van onze Insta-account en dat wordt door jullie dus klaarblijkelijk gewaardeerd. Bedankt, bedankt! Met ruim 53.000 volgers op Facebook, bijna 30.000 YouTube-abonnees en nu dus 10.000 volgers op Instagram is Motor.NL in Nederland op social media veruit de grootste op het gebied van motormedia. Volg jij ons nog niet? Doe dat dan hier! Je krijgt er geen spijt van en ja, dat is een belofte.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen