zondag 29 januari 2023

Motoren die in 2021 van het toneel verdwijnen

De dagen van veel modellen waren al een tijdje geteld. De nieuwe Euro 5-modellen vliegen je inmiddels om de oren. Toch is de waarheid hard. Zo zijn veel motoren de moeite van Euro 5-goedkeuring najagen niet waard. Veel meer nog zelfs dan wij op voorhand verwachtten en zeker een aantal waar we echt even bij stil moeten staan. We doen een kleine greep uit de meest spraakmakende typen die aan de wilgen worden gehangen. Aprilia – Blanco canvas...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Nick Enghardt
Nick Enghardt, geboren op 14 december 1989. Druktemaker, techniek-nerd, liefhebber van oude motoren en een eindeloze bron van nutteloze (motor)feitjes. Werkt haast net zo lief aan zijn motoren als hij erop rijdt. Behalve dat Nicks motoren niet zelden stuk voor stuk stilstaan. Gelukkig maar dat hij MotorNL-testredacteur is en er dus altijd wel een nieuwe motor te testen valt.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen