13 december: Suzuki V-STROM 1050 Preview Event

Wie als eerste kennis wil maken met de nieuwe V‑STROM 1050 en V‑STROM 1050 XT, kan zich nu aanmelden voor het Suzuki V-STROM 1050 Preview Event.

Op vrijdag 13 december, vanaf 18-00 tot 21.00 uur is het mogelijk om de motorfiets voor het eerst in Nederland te zien bij:

Suzuki Nederland
Ir. D.S. Tuijnmanweg 1a
4131 PN te Vianen.

Laat wel even weten dat je komt. Dat kan met het formulier onder de link: www.suzuki.nl/motoren/preview-event

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?