Kawasaki Ninja 650 & Z650: zeer scherpe prijzen

Kawasaki heeft de prijzen gereed van de Ninja 650 en Z650. De Ninja 650 kun je deze maand al bij de Kawasaki-dealer bewonderen, de Z650 in januari.

Vergelijkingstest: Honda CBR500R vs Kawasaki Ninja 650

Kawasaki Z650: €7.999,-

De Kawasaki Z650 is herkenbaar aan z’n aangescherpte design. Maar ook aan het prachtige 10,9 cm TFT kleuren display met Smartphone connectiviteit en LED verlichting. Wat je niet ziet is dat de Z650 sterker is in het middengebied. Het krachtige en zuinig parallel-twin motorblok gecombineerd met een uiterst licht Trellis frame zorgt voor een perfecte handling en rijervaring. De nieuwe Z650 is ook geschikt voor A2 rijbewijshouders. Leverbare kleuren:

·      Candy Lime Green / Metallic Spark Black 

·      Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black

·      Metallic Spark Black

Kawasaki Ninja 650: v.a. €8.599,-

De volledig vernieuwde Kawasaki Ninja 650 behoudt het “Fun, Style, Easy” concept van zijn voorganger en combineert sportieve prestaties met dagelijkse bruikbaarheid. De 650cc parallel Twin-motor die uitblinkt in het lage en middelhoge toerengebied, is ook leverbaar in 35 kW, voor de houders van het A2 rijbewijs. Leverbare kleuren: 

·      Metallic Spark Black (€ 8.599,-)

·      Pearl Flat Stardust White / Metallic Flat Spark Black (€ 8.699,-)

·      Lime Green / Ebony – KRT Edition (€ 8.699,-)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?