14e editie van de Bikers’Classics op 1, 2 en 3 juli !

Liefhebbers van oude motoren hebben het eerste weekend van juli alvast in hun kalender gezet, want dat weekend trekken ze naar het circuit van Spa-Francorchamps. En wij kunnen u alleen maar aanraden hetzelfde te doen ! Want als er één evenement is in de wereld van oude motoren dat u te allen koste moet meemaken, dan is het wel degelijk de Bikers’Classics.

Voor deze 14e editie werd de toekenning van de paddocks volledig herbekeken zodat alle deelnemers een aangename tijd kunnen beleven op het mooiste circuit ter wereld. Op het programma onder andere de terugkeer van demo machines in de paddock. Er zullen plaatsen van 6 x 5 m voorzien worden voor hen in functie van de beschikbare oppervlakte. Deelnemers die een grotere plaats willen zullen naar P14 verwezen worden, die wordt uitgerust met toiletten, douches en de nodige elektrische voorzieningen. De plaatsen zullen toegekend worden in volgorde van aanvraag… Wacht dus niet te lang om uw plaats te reserveren ! 

Zoals gebruikelijk zal er ook weer heel wat animatie zijn tijdens de Bikers’Classics, waaronder verschillende concerten in het hart van de paddock en bovenal de kans voor de specialisten van classic endurance om deel te nemen aan de tweede manche van de European Classic Series. Spektakel gegarandeerd ! 

De Lifestyle Village die in 2015 het licht zag zal ook opnieuw opgesteld worden in de oude paddock. Hier kunt u de Café Racers, Scramblers andere Bobbers terugvinden die ontsproten aan de rijkelijke verbeelding van ontwerpers met een heel persoonlijke visie over hoe een tweewieler er moet uitzien. Er zullen ook verschillende merken vertegenwoordigd worden.

Een 14e editie die je net als de vorige edities, ter plekke moet meemaken. Programma en info op de website www.bikersclassics.be

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?