dinsdag 16 juli 2024

15 juli verschijnt ‘De coureur’ van Paul van Hooff

Op 15 juli verschijnt ‘De coureur’, het nieuwe boek van Paul van Hooff.

Het hele bestaan van motorcoureur Vik Hofstede is gericht op snelle rondetijden. Tot zijn professionele carrière hard en onvoorzien ten einde komt. Zoekend naar een nieuw evenwicht krijgt Vik nog een klap te verwerken: zijn vader heeft niet lang meer te leven. Als laatste wens zou hij graag de uiterst zeldzame Vincent Black Shadow in handen krijgen, tot 1969 in bezit van dichter en motorfanaat Jan Hanlo. Natuurlijk begeert hij dit object niet zonder reden…Samen met zijn nieuwe liefde onderneemt Vik de zoektocht voor zijn vader, die hen onder meer naar Limburg, Friesland en Argentinië brengt. Lukt het hem om de Black Shadow te bemachtigen voordat zijn vader overlijdt? En wat is diens verhaal bij deze legendarische motor? Opnieuw is de coureur verwikkeld in een onverbiddelijke strijd tegen de klok, maar deze keer terug in de tijd. 

Paul van Hooff

Paul van Hooff maakte als schrijver en avonturier naam met de door lezers en media bejubelde reisboeken Man in het zadel en Van hier tot TokioDe coureur is zijn eerste roman. Hij woont in Sucre (Bolivia) met zijn tweeling Santiago en Sebastian. In 2018 ging Motor.NL langs bij Paul van Hooff. Bekijk hieronder de video die wij toen maakten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen