18 september: première ‘Long Way Up’ op Apple TV+

In september 2019 schreven we voor het eerst over Ewan McGregor’s en Charley Boorman’s laatste avontuur. Sindsdien hebben we de reis door Zuid- en Midden-Amerika zo’n beetje gevolgd. En nu blijkt dat we niet lang meer hoeven te wachten. De derde serie van het duo gaat op 18 september op Apple TV+ in première.

De ‘Long Way Up’ volgt Ewan McGregor en Charley Boorman terwijl ze 21.000 kilometer afleggen (100 dagen, 16 grensovergangen en 13 landen) van Ushuaia in Argentinië via Chili, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia, Midden-Amerika en Mexico. Vervoersmiddel: een elektrische Harley-Davidson LiveWire.

De eerste drie afleveringen gaan op 18 september in première op Apple TV+. Elke week daarna gaat er een nieuwe episode live. Om de serie te bekijken, zul je moeten dokken. Een abonnement kost 4,99 euro per maand (na een zeven dagen durende gratis proefperiode). Het kost je dus geen fortuin om de serie te volgen.

Meer info over Apple TV, check de website.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.