20 & 21 juli: Yamaha Ténéré Tour in Nederland

De Yamaha Ténéré Tour komt op 20 en 21 juli 2019 naar Nederland. Met de nieuwe de nieuwe Yamaha Ténéré 700. Of zoals Yamaha het zelf zegt: ‘Ervaar de wereld van de Ténéré en maak een reis naar The Next Horizon!’

De Yamaha Ténéré Tour is de eerste mogelijkheid in Nederland om proef te rijden met de nieuwe Ténéré 700. Op zowel verhard als onverhard wegdek!

Wij waren erg enthousiast over de Ténéré 700. Maar Yamaha wil natuurlijk ook weten wat jij er van vindt.

Meld je snel aan, want vol = vol.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?