dinsdag 16 april 2024

2020 Honda SH-serie: beter én goedkoper

Wat wordt verbeterd, wordt altijd duurder. Nou, ja… Altijd? Nee! Honda draait het bij de SH125i en SH150i precies om: sterk vernieuwd voor 2020, maar ook goedkoper! Hoeveel goedkoper zouden we je natuurlijk bijzonder graag laten weten, maar dat is helaas nog niet bekend.

Wat we wel weten? Het nieuwe motorblok is in zowel de 125- als 150cc-variant beduidend krachtiger en heeft standaard een start-stop-systeem. Het nieuwe frame en andere opbouw leveren 50% extra bagageruimte op. En zoals je ziet, passen er nu met gemak twee integraalhelmen onder het zadel. Daar worden we bij een motorscooter toch altijd blij van.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen