2020 Honda SH-serie: beter én goedkoper

Wat wordt verbeterd, wordt altijd duurder. Nou, ja… Altijd? Nee! Honda draait het bij de SH125i en SH150i precies om: sterk vernieuwd voor 2020, maar ook goedkoper! Hoeveel goedkoper zouden we je natuurlijk bijzonder graag laten weten, maar dat is helaas nog niet bekend.

Wat we wel weten? Het nieuwe motorblok is in zowel de 125- als 150cc-variant beduidend krachtiger en heeft standaard een start-stop-systeem. Het nieuwe frame en andere opbouw leveren 50% extra bagageruimte op. En zoals je ziet, passen er nu met gemak twee integraalhelmen onder het zadel. Daar worden we bij een motorscooter toch altijd blij van.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?