2021 Indian Chieftain Elite: nieuw en beperkte oplage

Indian Motorcycles heeft de 2021 Indian Chieftain Elite onthuld, het nieuwste model in de Elite-reeks. Indian wil hiermee zijn 120-jarig bestaan vieren, dus zullen er wereldwijd slechts 120 exemplaren worden aangeboden. Het is het meest exclusieve Elite model tot nu toe.

2021 Chieftain Elite wordt aangedreven door het beroemde Thunderstroke 116-blok dat een koppel van 171 Nm levert. Er zijn drie rijmodi beschikbaar. De standen Tour, Standard en Sport bieden elk verschillende rijeigenschappen.

Premium uitrusting

De Chieftain Elite wordt geleverd met premium functies. Daaronder bevinden zich volledige led-verlichting, een elektrisch verstelbare, getinte voorruit, lichtmetalen treeplanken en een 400-watt audiosysteem dat naar verluidt een kristalheldere geluidskwaliteit biedt.

ABS, sleutelvrije ontsteking, bandenspanningscontrole en weerbestendige koffers behoren tot de standaarduitrusting. De koffers hebben een inhoud van 68 liter en kunnen met een afstandsbediening worden vergrendeld.

De rij-informatie die je nodig hebt, wordt weergegeven op het 7-inch Ride Command infotainmentsysteem. Dat is voorzien van CarPlay, waarmee je eenvoudig muziek, navigatie en informatie kunt bedienen vanaf een gekoppelde smartphone.

100-jarig Indian viert dat met nieuwe 2021 Chief-reeks

2021 Indian Chieftain Elite: Exclusieve styling

Het lakken van elke 2021 Indian Chieftain Elite neemt meer dan 24 uur in beslag en wordt met de hand gedaan. In de verf zijn gunmetal flakes verwerkt. Het aangepaste ontwerp van de motor wordt versterkt door de verlaagde ophanging, het 19-inch voorwiel en het open voorspatbord.

Wie het uiterlijk of de functionaliteit nog verder wil opwaarderen of individualiseren, kan terugvallen op een uitgebreid gamma originele accessoires.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?