2021 Kawasaki Z650 medio december bij de dealer

De Z650 is in 2020 compleet vernieuwd en is de meest complete motor in zijn klasse. Met zijn scherpe Sugomi design, LED verlichting, TFT scherm en hoogwaardige afwerking is de Z650 de absolute top in zijn klasse. Voor 2021 is de Z650 beschikbaar in 3 nieuwe kleuren.

De Z650 heeft een ongekend betrouwbaar en koppelrijk parallel-twin motorblok met een zeer sterk middengebied. Het Trellis buizenframe zorgt ervoor dat de Z650 bijzonder licht is, dit resulteert in optimale rijeigenschappen.

De Z650 is voorzien van een modern 10,9 cm groot TFT-display met o.a. Bluetooth smartphone verbinding. Het scherm geeft informatie over o.a. de huidige versnelling, schakelindicator, brandstofmeter en ECO indicator. Via de Kawasaki Rideology app kan de rijder zo, naast alle normale meldingen, ook functies als GPS-route informatie en geplande onderhoudsinformatie bekijken.

De 2021 Z650 is vanaf medio december te bewonderen bij de Kawasaki dealers in de volgende nieuwe kleuren:

  • Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black / Green
  • Metallic Spark Black / Green
  • Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black

De Z650 is tevens verkrijgbaar als sportieve ‘Performance Edition’ en heeft dan een volledig Akrapovic uitlaatsysteem, tankpad, smoked windscherm en een buddyseatcover. De  Z650 is tevens geschikt te maken voor het A2 rijbewijs als 35kW uitvoering.

Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?