maandag 28 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

2022 Moto Guzzi Days daverend succes

De Moto Guzzi Days van 2022 (8 tot 11 september) betekende de terugkeer van het grootste Moto Guzzi evenement op de kalender. En het was een daverend succes.

Moto Guzzi-rijders uit alle landen, acteur/celebrity Ewan McGregor  en meer dan 60.000 fans van het merk waren aanwezig en genoten van de festiviteiten én de 2023 line-up waaronder de V100 Mandello en de gloednieuwe 2023 V7 Stone Special.

Moto Guzzi V7 Stone Special Edition

Ook in het Moto Guzzi-museum aan de Via Parodi 57 werden meer dan 20.000 bezoekers geregistreerd om hulde te brengen aan het 100-jarig bestaan en de successen van het merk uit Mandello Del Lario.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen