13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

2022 Suzuki V-Strom 650: nieuwe kleuren

De 2022-versie van de Suzuki V-Strom 650 en V-Strom 650 XT krijgen nieuwe kleuren, maar technisch blijven ze ongewijzigd.

De 2022 V-Strom 650 zal worden aangeboden in parelblauw met witte decals. Als alternatief zal hij nog steeds te koop zijn met een zwart chassis, zwarte wielen en gele graphics. In sommige Europese landen zal er ook een parelmoer witte variant zijn met blauwe graphics.

2022 Kawasaki Ninja ZX-10R: nieuwe kleuren

De V-Strom 650 XT krijgt de op offroad geïnspireerde kleur geel met blauwe accenten. De velgen zijn uitgevoerd in goud. Als alternatief wordt de motorfiets aangeboden in blauw met blauwe velgen en grijze accenten. De derde kleurvariant in wit met gouden en bruine accenten is alleen voor bepaalde Europese landen gereserveerd.

De nieuwe Suzuki V-Stroms zullen naar verwachting vanaf januari 2022 bij de dealers verkrijgbaar zijn.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen