2022 Suzuki V-Strom 650: nieuwe kleuren

De 2022-versie van de Suzuki V-Strom 650 en V-Strom 650 XT krijgen nieuwe kleuren, maar technisch blijven ze ongewijzigd.

De 2022 V-Strom 650 zal worden aangeboden in parelblauw met witte decals. Als alternatief zal hij nog steeds te koop zijn met een zwart chassis, zwarte wielen en gele graphics. In sommige Europese landen zal er ook een parelmoer witte variant zijn met blauwe graphics.

2022 Kawasaki Ninja ZX-10R: nieuwe kleuren

De V-Strom 650 XT krijgt de op offroad geïnspireerde kleur geel met blauwe accenten. De velgen zijn uitgevoerd in goud. Als alternatief wordt de motorfiets aangeboden in blauw met blauwe velgen en grijze accenten. De derde kleurvariant in wit met gouden en bruine accenten is alleen voor bepaalde Europese landen gereserveerd.

De nieuwe Suzuki V-Stroms zullen naar verwachting vanaf januari 2022 bij de dealers verkrijgbaar zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?