zaterdag 23 september 2023

2023 Benelli TRK 702. Globetrotter voor alle soorten wegen

De 2023 Benelli TRK 702 is een globetrotter en een nieuw Benelli-voorstel dat ontworpen is om alle soorten wegen te veroveren. Dit model, dat door R&D en het Benelli Style Centre in Pesaro is ontwikkeld, breidt het TRK-gamma uit. De gloednieuwe Benelli tweecilinder van 698 cc, dat perfect past tussen de 500cc- en 800cc-motorblokken, levert 76,2 pk (56 kW) bij 8.750 tpm en 68,2 Nm koppel bij 6.250 tpm. De versnellingsbak heeft zes versnellingen (er is ook een versie met 35kW vermogen voor A2-rijbewijzen). Het frame is een traditioneel trellis-frame, afgeveerd door een 50 mm upside-down vork en een aluminium swingarm met een centrale mono met instelbare veervoorspanning.

Dit is de 2023 Benelli TRK 800

Een stroomlijn ontbreekt niet, terwijl verwarmde handvatten en een verwarmd bestuurderszadel optioneel zijn. Beide kunnen gemakkelijk worden geactiveerd met verlichte knoppen op het stuur, zodat de zichtbaarheid ook ’s nachts optimaal is. Het remsysteem bestaat uit een semi-zwevende dubbele schijf voor met een diameter van 320 mm en een remklauw met vier zuigers, en een remschijf achter met een diameter van 260 mm en een remklauw met één zuiger. Op de 17-inch aluminium velgen zijn Pirelli Angel GT 120/70 en 160/60 banden gemonteerd. De brandstoftank heeft een inhoud van ten minste 20 liter. Deze tweewieler biedt ook een volledig led-koplampcluster en een 5-inch tft-kleurenscherm met hoge resolutie. Via Bluetooth-verbinding koppel je je telefoon zodat inkomende oproepen worden getoond. Optioneel kan een camera in de voorzijde van de motorfiets worden gemonteerd. De Benelli TRK 702 is vanaf het vroege voorjaar van 2023 verkrijgbaar in antracietgrijs en parelwit.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image