maandag 13 mei 2024

2024 Harley-Davidson CVO Pan America: exclusief de blubber in

Om het 25e jaar van de speciale CVO-modellen te markeren, brengt Harley-Davidson de traditioneel langgerekte, van alle gemakken voorziene en prachtig gelakte CVO-lijn naar een terrein waar het nog nooit eerder is geweest: offroad met de Pan America. Durf je het aan om met je chique CVO-lak de prut in te gaan? Harley spoort je aan om dat vooral te doen met de 2024 CVO Pan America.

De CVO Pan America is een van de nieuwe modellen die Harley-Davidson heeft onthuld voor 2024. En die is meteen anders dan alle andere limited edition-modellen in de 25-jarige geschiedenis van Harley-Davidson’s Custom Vehicle Operations.

TET-test Harley-Davidson Pan America 1250 Special

Extra accessoires

De prestaties van de CVO Pan America zouden grotendeels hetzelfde moeten zijn als die van de Pan America 1250 Special waarop hij is gebaseerd. De wijzigingen in het CVO-model bestaan voornamelijk uit extra functies en accessoires. De CVO wordt geleverd met een quickshifter en de Adaptive Ride Height-functie die de motorfiets verlaagt wanneer de rijder stopt, waardoor het gemakkelijker wordt om beide voeten op de grond te krijgen. De CVO is ook uitgerust met aluminium zijkoffers en topbox, tubeless spaakwielen, een aluminium skidplate, verwarmde handvatten en LED-verlichting.

Natuurlijk krijgt de Pan America ook het bekende CVO-lakwerk met de legendarische oranje kleur met daarop gestileerd het #1 van Harley-Davidson. De valbeugels zijn eveneens oranje gelakt om op te vallen, in tegenstelling tot de zwarte op de Pan America 1250 Special.

De extra functies, accessoires en exclusiviteit zorgen ervoor dat de CVO Pan America zo’n €8.000 duurder is dan de 1250 Special, met een adviesprijs van €32.995. Maar dat is nog altijd zo’n €10.000 goedkoper dan elk ander CVO-model dat we de afgelopen jaren hebben gezien.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

2 Reacties

    • Inderdaad, je hebt gelijk. En niet dat je geen smaak hebt ………..Wat kost de nieuwe Stelvio eigenlijk ? (cynisch, 18,500 namelijk)

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen