21e Classic Races Veenendaal op 14 en 15 augustus 2015

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Ook deze editie van dit succesvolle evenement wordt gehouden op en rond het groene bedrijventerrein “De Faktorij” langs de A12 (afrit 23, straat voor navigatie: Gildetrom). 

Dankzij de gunstige ligging midden in Nederland en de professionele organisatie bezoeken vele liefhebbers van de motorsport jaarlijks onze races. Alle faciliteiten zijn aanwezig, inclusief catering en een terras met vrij uitzicht over het rechte stuk en start/finish. Ook het gehele rennerskwartier is vrij toegankelijk zodat de machines in alle rust te bezichtigen zijn. 

Op vrijdagavond 14 augustus hebben wij zoals altijd om 19.00 uur onze unieke Endurance race inclusief Le Mans start en om het kwartier een rijderswissel. Op het circuit van ca. 1600 meter lengte worden op zaterdag 15 augustus van 10 tot 17.30 uur demo’s verreden in de volgende klassen: 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspannen en oldtimers. De gehele dag zal de speaker uw op de hoogte houden van de stand van zaken en uw veel informatie geven over de racende motoren en de rijders. Daarnaast is er een uitgebreid programmaboekje beschikbaar. 

De unieke nostalgische racesfeer in Veenendaal zal hopelijk weer voor veel motorliefhebbers en gezinnen een mooi dagje uit betekenen. Dus graag tot 14 en 15 augustus 2015 in Veenendaal !

Alle informatie, film en vele foto’s zijn te vinden op www.classicracesveenendaal.nl.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?