13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Drie keer de maximaal toegestane snelheid

Te hard rijden? We doen het allemaal wel eens. Bewust of onbewust. En daar heeft eigenlijk iedereen wel begrip voor. Maar de snelheid waarmee een motorrijder in Friesland afgelopen weekend werd gesnapt kon op weinig begrip van omwonenden rekenen. Hij reed honderd kilometer per uur te hard, maar deed dit in de bebouwde kom: 150 kilometer per uur waar 50 is toegestaan. En dat is dus drie keer de maximaal toegestane snelheid.

De motorrijder moest zijn rijbewijs onmiddelijk inleveren. Ook vijf andere motorrijders werden op dezelfde locatie op de bon geslingerd.

Foto: niet de motorrijder in kwestie

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen