Drie keer de maximaal toegestane snelheid

Te hard rijden? We doen het allemaal wel eens. Bewust of onbewust. En daar heeft eigenlijk iedereen wel begrip voor. Maar de snelheid waarmee een motorrijder in Friesland afgelopen weekend werd gesnapt kon op weinig begrip van omwonenden rekenen. Hij reed honderd kilometer per uur te hard, maar deed dit in de bebouwde kom: 150 kilometer per uur waar 50 is toegestaan. En dat is dus drie keer de maximaal toegestane snelheid.

De motorrijder moest zijn rijbewijs onmiddelijk inleveren. Ook vijf andere motorrijders werden op dezelfde locatie op de bon geslingerd.

Foto: niet de motorrijder in kwestie

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.