dinsdag 25 juni 2024

24-uurs Solexrace bestaat 10 jaar

17 teams maakten zich in 2007 op voor de eerste editie van de 24-uurs Solexrace in Heeswijk-Dinther. Nu, 10 jaar later, bleek dat dé start te zijn van een geweldig feestelijk en uniek evenement. Na 10 jaar rijzen de deelnemers- én bezoekersaantallen de pan uit en is de Solexrace uitgegroeid tot hét Brabants volksfeest voor crossers, jong racetalent, maar vooral voor iedereen die zin heeft in een geweldig feest! In 2016 pakt de organisatie extra groots uit; de jubileumeditie wordt er een om je vingers bij af te likken! 

Nóg meer feest!

‘We zijn enorm trots dat we voor de tiende keer aan mogen leggen voor weer een gegarandeerde feesteditie van de 24-uurs Solexrace,’ vertelt organisator Roy van der Heijden. ‘We hebben ook voor dit jaar weer geweldige ideeën in petto en geven deze jubileumeditie zeker een speciaal tintje. We willen zo de bezoekers van alle voorgaande edities bedanken: zonder hen was de Solexrace nooit tot zo’n groot evenement uitgegroeid.’ Wat die ideeën precies zijn, verklapt Van der Heijden nog niet. Binnenkort maakt de organisatie de eerste namen bekend.

Inschrijven kan vanaf nu!

De inschrijvingen voor de race zijn inmiddels gestart en er hebben zich nu alweer veel nieuwe teams aangemeld. Het nieuwe reglement voor 2016 staat vanaf nu online op www.24uurssolexrace.nl. Dit jaar ook meestrijden om de eeuwige roem én voor KiKa (Kinderen Kankervrij)? Inschrijven doe je via de website of door een mail te sturen naar inschrijven@24uurssolexrace.nl. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar, een rijbewijs is niet verplicht omdat er gereden wordt onder de vlag van de MON (Motorsport Organisatie Nederland). Aan de klasse-indeling en reglementen van de Brascross wordt nog hard gesleuteld. Daarover volgt snel meer.

Drie dagen extra groots: de 24-uurs Solexrace van 2016. Mis het niet en noteer het dus vast: 26, 27 en 28 augustus!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen