24e Landelijke Motordagen

Op zaterdag 19 en zondag 20 april (eerste paasdag) 2014 is het weer zo ver: de 24e Landelijke Motordagen en het Open Paddock Event. Kortom, twee mooie dagen voor het hele gezin naast én op het TT Circuit Assen. Het circuitrijden, waar het natuurlijk allemaal om draait, wordt begeleid door deskundige instructeurs van het CRT en bestaat uit sessies die ongeveer twintig minuten duren. Maar let op! De Landelijke Motordagen zijn vooral voor beginnende circuitrijders, daarom worden alleen gekentekende motoren toegelaten.

De minder fanatieke stuurders, die geen behoefte hebben aan hun rondetijd, maar wel eens lekker over het TT Circuit Assen willen rijden, kunnen deelnemen aan de toersessies. Onder begeleiding van een instructeur wordt geleerd hoe de ideale lijnen gereden moeten worden. Tijdens deze sessies mag er niet worden ingehaald.

Om zeker te zijn van een startplaats in één of meer sessies, is het verstandig om het inschrijfformulier tijdig op te sturen naar het TT Circuit Assen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.